R1100R:n takaboksi?

R-sarjan pyörät
Jekkupatteri
Viestit: 2
Liittynyt: 11 Helmi 2012 21:18
Moottoripyörän malli: R1100R

R1100R:n takaboksi?

Viesti Kirjoittaja Jekkupatteri »

Dear Sirs,

Edellisen omistajan jäljiltä pyörässäni (R1100R) on soma bemarin räkki (tai miksi sitä sanotaan, se takakahvan tilalle laitettu hyllyvehes) johon on kiinnitetty samaten bemarin muovilevy/alusta, joka löytyi vielä 2008-09 lisävarustekuvastosta nimellä "iso tavarateline". Olen päätellyt nokkelana kaverina, että tätä ei ole tarkoitettu ainakaan bemarin takalaukun kiinnittämiseen.

Nyt jos joku ymmärsi edellisestä jotain, kysyn, saako näihin härpäkkeisiin sopuisasti kiinni jonkun markkinoilta löytyvän takalaukun? Mitä te muut olette tähän räkkiin/tavaratelineeseen ruuvailleet?

Edelleen, koska en tiedä mitä yhden kesän pyörällä huristellut ensimmäinen omistaja takana kuljetteli, onko teillä ehdotuksia, miten tätä "isoa tavaratelinettä" parhaiten hyödyntäisin? Siihen saisi käsittääkseni nippusiteillä kiinni marsuhäkin tms. jonne voisi laittaa lonkeroa tms, mutta tarvitsisin enempi kuljetuskapasiteettiä.

Vastaava räkki/tavarateline -yhdistelmä löytyy uudestakin lisävarustekuvastosta, ja kuvan alla lukee että ne muodostavat yhdessä "täydellisen kokonaisuuden". Täydellisyys on aina ollut lähellä sydäntäni, mutta pyöriteltyäni omaa räkki/tavarateline -yhdistelmääni aikani tallissa, en vielä hoksannut millä tavalla ja missä käytössä ne ovat täydellisiä.

Kiitos jo etukäteen vinkeistänne!
ilmari
Viestit: 266
Liittynyt: 25 Touko 2006 12:12

Re: R1100R:n takaboksi?

Viesti Kirjoittaja ilmari »

Morjens. Ei nyt ihan avaudu mitä haet mutta paras perälaukku on löytynyt Clas Ohlsonnilta hintaan 14.90€. Vesitiivis merimiessäkki olkahihnalla, tilavuus n.40 litraa. Aivan älyttömän kätevä koska sen saa rullattua niin pieneksi, kuin tavaraa on sisällä ja sen takia sisältö ei hölsky tai kolise. Säkki "mustekalaverkolla" tarakkaan kiinni.
Helppo irrottaa ja ottaa olkapäälle. Tuo on ollut mulla kolme vuotta käytössä, päivän-parin tarpeet kulkevat mukana ja muuta ei sitten tarvitakkaan. Paitsi tankkilaukku.

T.Ile
Jekkupatteri
Viestit: 2
Liittynyt: 11 Helmi 2012 21:18
Moottoripyörän malli: R1100R

Re: R1100R:n takaboksi?

Viesti Kirjoittaja Jekkupatteri »

ilmari kirjoitti:Morjens. Ei nyt ihan avaudu mitä haet mutta paras perälaukku on löytynyt Clas Ohlsonnilta hintaan 14.90€.
Arvelinkin, että meikäläisen kertojanlahjat eivät oikein riitä. Haen sitä, että saako näihin bemarin omiin härpäkkeisiin kiinni jonkun toisen valmistajan takalaukun, pizzalaatikon.

Toisekseen haen sitä, mitä tällä muovilätkällä nimeltä "iso tavarateline" on tarkoitus tehdä. Ihan vaan mielenkiinnosta.

Ohlsonin muovinen merimiessäkki on justiinsa niin hyvä kuin kuvaat. Ollut kolmisen vuotta mullakin takapenkkiin samalla lailla verkolla kiinnitettynä ja lisäksi vielä melontareissuilla. Loistava kapistus, olen samaa mieltä!
Vastaa Viestiin