Bensaa suoniin, mutta minkälaista??

Keskustelua aiheesta ja aiheen vierestä
JTK
Viestit: 33
Liittynyt: 30 Tammi 2010 15:05

Re: Bensaa suoniin, mutta minkälaista??

Viesti Kirjoittaja JTK »

Ismo Vaara kirjoitti:Siitä tiedän, kun katson noista jenkkiläisistä varaosakuvastoista.
Nyt alkoi kiinnostamaan mistä Ismo kirjoittaa, kuitenkin pikavilkaisulla http://store.bobsbmw.com/microfiche/BrowseSeries.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; vaikuttaa että K 1300 S, K 1200 S, K1600 GTL, S 1000 RR (10) ja G 650 GS (04-07) po. hiilipurkki on. :D :?:
Ja jenkkeillä on ollut recallkin aiheesta http://www.dealernews.com/dealernews/ar ... d-f-800-gs" onclick="window.open(this.href);return false;


OT.
E10 bensan käyttö lienee vapaaehtoista, koska vaihtoehtokin on.
Em. valinnanvapaus pätee renkaisiin, öljyihin, can-väyliin / väylättömiin, sylinterien sijoitteluun, talon lämmitysenergian lähteisiin, hiilihydraattien määrään etc.

OT2
Meitä holhotaan ja ohjeistetaan niin monelta taholta että toisinaan on hyvä istua persiilleen ja miettiä ihan ite mitä tekee.

Vanhempi polvi aikanaan, onneksemme, edesauttoi yksilönvapauden ja samalla yksilön valinnanvapauden säilyttämisessä. Taisivat silloin puhua itsenäisyydestä.

Kunnallisvaaleissakin on, onneksi, mahdollisuus valita sopivaksi luulemansa. Teen sen(kin) valinnan ihan itse.


Pahoittelen ettei tämäkään kirjoitukseni liittynyt millään tavoin ketjun aloittajan tiedusteluun sopivasta polttoaineesta.

Yleistäminen johtaa usein harhaan.
Toisaalta saatoin ymmärtää Ismon viestin ja tarkoituksen aivan väärin.
Avatar
Ismo Vaara
Viestit: 2063
Liittynyt: 20 Helmi 2006 11:16
Paikkakunta: Mäntsälä
Viesti:

Re: Bensaa suoniin, mutta minkälaista??

Viesti Kirjoittaja Ismo Vaara »

Joo noissa uusissa sattaa hiilipurkki ollakin. En tietysti katsonut uudemmista vuosimalleista kuin ko. esimerkkipyöräni oli.

Ei näistä mun horinoista aina kannata välittää, joskus kirjoittelen tahallaan kärjistäen, jotta muut aktivoituisivat kirjoittamaan edes yhteensä saman verran kuin mä! :mrgreen:
http://www.boxer-osat.fi" onclick="window.open(this.href);return false;
"Olennaista on kysyä, millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla, jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia." -M.B.Crawford-
Vastaa Viestiin