Mistä pleksi K1200LT:hen?

K-sarjan pyörät
myway
Viestit: 6
Liittynyt: 02 Tammi 2007 17:39

Mistä pleksi K1200LT:hen?

Viesti Kirjoittaja myway »

Kenellä tietoa edullisesta ostopaikasta? Hinta?
Saksasta varmaan löytyisi. Pitäisi olla 620 mm eli se korkeampi.
t. Vinkistä kiitollinen.
pozo izquierdo
Viestit: 341
Liittynyt: 27 Helmi 2006 22:22
Moottoripyörän malli: K 1200 LT
Paikkakunta: Hyvinkää

Viesti Kirjoittaja pozo izquierdo »

Tota noin...

arvaan oireet: perkeleellinen niskaveto / pyöritys kypärässä, josta eroon pääsemiseksi tekisi mieli korkeampaa lasia. Menikö oikein?

Tuo korkeampi BMW-lasi ei välttämättä auta. Jos olet yhtän pyörinyt LT-foorumilla http://www.bmwlt.com/ niin huomaat, että lähes kaikki ovat vaihtaneet orkkislasinsa pois esim. CeeBaileyn tarvikelaseihin http://www.ceebaileys.com/cycle/

Siellä taas on erilaisia vaihtoehtoja ja yksi suosituimmista on malli nimeltä #2 -4 euro cut w/wings. Suomennettuna tuo tarkoittaa, että kyseessä on heidän malli numero 2, jossa lasin ylärauna on nekattu hieman ylöspäin. Tuo -4 tarkoittaa, että kyseessä on 4 tuumaa lyhennetty malli verrattuna BMW:n korkeaan lasiin. (Tuon lyhennyksen pituuden voi valita itse, 180 senttiselle kuskille -4 on OK jne) Euro cut on suorempi lasin ylärauna kuin Standard cut, jossa leikkaus on pyöreämpi. "With wings " tarkoittaa lasin reunaan tehdyt pienet lisäsiivekkeet, jotka vievät tuulta pois käsivarsilta.

Tilaaminen Kaliforniasta käy kyllä helposti ja justiinsa yksi työkaveri tilasi GT:n lasin perjantaina ja haki sen tullipostista seuraavana keskiviikkona!

Hintaa noille tulee jotakin 250 euron huitteilla rahteineen ja veroineen.

Mulla on itsellä joutilaana #2 -4 standard cut, jota voin lainata kokeilua varten, jotta ei tarvitse ostella sikoja säkeissä. Lasi on Hyvinkäällä ja täältä sen voi noutaa kokeiluun. En valitettavasti sitä lähettele Matkahuolloilla tms. koska mulla ei ole a) sen lähettämiseen sopivaa pahvilaatikkoa tai b) aikaa metsästää semmoista, mutta tästä sellaiseen saa koejaoon, jos kiinnostaa. Voin kyllä myydäkin lasin, mutta siinä on pieni särö, joka ei haittaa käyttöä eikä enää leviä, mutta on tietysti kosmeettinen haitta lähietäisyydeltä.

Jos kiinnostaa, voit vaikka lähestyä kännykällä 0400-483346

t. pozo
Miskaa
Viestit: 4
Liittynyt: 22 Huhti 2007 10:32
Moottoripyörän malli: K1600GT
Paikkakunta: Espoo

1200 GT

Viesti Kirjoittaja Miskaa »

Onko tietoa mitenkä mitoitus on jenkeissä tehty. Esim. kun pituuteni on 192 cm on normimitoitus oikein vai pitääkö lasiin lisätä/vähentää pituutta.

Mika
pozo izquierdo
Viestit: 341
Liittynyt: 27 Helmi 2006 22:22
Moottoripyörän malli: K 1200 LT
Paikkakunta: Hyvinkää

Viesti Kirjoittaja pozo izquierdo »

Jos yhtään ameriikan kielellä pärjäät, niin mene ihmeessä sekaan tuolle edellisesä viestissäni mainostetulle BMWLT.com foorumille. Siellä on GT-äijille oma osio ja sieltä saat takuuvarmasti tuulilasivinkkejä. Varsinkin jos viitsit vähän täyttää profiiliin tietojasi, niin kaverit jeesaa kyllä kun tietävät ja näkevät, että kyseessä on ihan oikea ihminen eikä mikään nettihörhö. Eikä siellä kannata huonoa englannin kieltä ujostella, siellä pyörii mukana meitä ulkomaalaisia jo sen verran, että kaikki murteet on jo koettu ja nähty...

Ja vinkkinä vielä sen verran, että kun noita lasikommentteja kyselet, niin kerro itsestäsi pituutesi (siis tietysti jalkoina ja tuumina ilmoitettuna eli olet pyöreästi 6' 5'') lisäksi myös "inseam" eli jalkojesi "sisämitta" (tuumina). Näillä tiedoilla kaverit osaavat verrata sinua itseensä ja saat viksumpia vinkkejä. Sääli, että koko foorumin aktiivisin jäsen - entinen LT ja nykyinen GT-kuski "messenger 13" on justiinsa pitkällä mantereenkiertoturneella. Tämä Joe on itsekin kookas kaveri - itse asiassa taitaa olla just sinun mittaisesi - ja häneltä tulisi takuuvarmasti kommentteja, jos vaan kaveri on linjoilla reissunsa aikana.

Tuo edellisessä viestissäni mainitsema työkaverini tilasi myös GT-lasin CB:ltä, mutta hän ei ole kylläkään ihan sinun kokoisesi. Jos kiinnostaa voin kyllä saattaa teidät yhteen, jotta pääsette kokemuksia vaihtamaan.

t. pozo
Tuomas
Viestit: 42
Liittynyt: 06 Maalis 2006 20:16
Moottoripyörän malli: R1150RT/K100RS
Paikkakunta: Eurajoki / Luvia

Viesti Kirjoittaja Tuomas »

Katsoppa sivustoa http://www.atplexi.fi/tuotevalikoima/ Ei tartte välttämättä lähteä rapakon taakse.
Vastaa Viestiin