Motoristit koulukiusaamista vastaan MKKV:n kevään 2024 koulutapahtumat alkavat!

Tänne tietoa erilaisista tapahtumista kotimaassa ja muualla
Avatar
macceS
Viestit: 18
Liittynyt: 11 Elo 2008 11:48
Moottoripyörän malli: K1300S
Paikkakunta: Lammi
Viesti:

Motoristit koulukiusaamista vastaan MKKV:n kevään 2024 koulutapahtumat alkavat!

Viesti Kirjoittaja macceS »

MKKV:n koulutapahtumakausi alkaa jälleen talviunien jälkeen!
Koko toukokuuksi 6.5 alkaen on taas luvassa mahtavia kokemuksia ja iloisia ilmeitä kun vierailemme lukuisissa Suomen kouluissa.

Löydät koulutapahtumamme joko Facebookista , nettisivuiltamme tai MKKV-appista. Voit liittyä Facebook-seuraajaksemme https://www.facebook.com/groups/582652751773042 , se ei velvoita tulemaan kouluille tms.
HUOM! Facebookin tapahtumasivut kun ei aina näytä kaikkia tapahtumia, niin muistathan katsoa tarkat tiedot nettisivultamme, www.mkkv.fi

Motoristeille on apuna myös appi, josta löytyvät kaikki tarvitsemasi tiedot. Appi on saatavilla Android- ja iOS-laitteille.
Käy lataamassa omasi!

Lähes joka arkipäivä toukokuun lopulle asti on jollain paikkakunnalla koulutapahtuma johon toivotaan suuri määrä motoristeja paikalle. Aivan... tarkoitan juuri sinua!
Tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki nais- ja miesmotoristit, riippumatta siitä kuulutko MP-kerhoon vai et, tai millä pyörällä ajat!

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla MKKV:n jäsen, riittää että saavut kokoontumispaikalle. Kerromme paikanpäällä miten toimitaan, joten ensikertalaisetkin voivat tulla leppoisin mielin. MKKV ei pyydä tai vaadi rahaa yhdeltäkään motoristilta, kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen ja koulukiusaamisen vähentäminen on se tärkein asia!


Lisätietoja saat: marko.saarinen@mkkv.fi
MacceS

www.mkkv.fi
https://www.facebook.com/Somethingbluetrio


ex. K1300S 30v. juhlamalli (2014)
ex. K1300S (2012)
ex. Triumph Trophy SE
ex. K1200R Sport (-08)
ex. Ducati M695
ex. Honda ST1300
ex. Suzuki M800 Intruder