K 1200 GT käyntiongelmat

K-sarjan pyörät
petris
Viestit: 12
Liittynyt: 30 Heinä 2007 13:16

K 1200 GT käyntiongelmat

Viesti Kirjoittaja petris »

Ostimme viikko ennen juhannusta uuden GT:n. Heti alusta alkaen siinä on ilmennyt käyntiongelmia. Kun matka-ajosta löysää kaasun pois päältä niin yhtäkkiä saattaa kierrokset nousta 3000 paikkeille. Tämän saa "pois päältä" tönäsemällä vähän kaasukahvaa. Asiaa korjattiin EMC:llä elokuussa mutta vieläkään ei tunnu hyvältä. Onko muilla omistajilla kokemusta ja korjaus vinkkejä ko asialle.
Toiseksi saako ko pyörään laitettua lisäjarruvaloja?
Harri
Viestit: 15
Liittynyt: 04 Maalis 2006 18:13
Moottoripyörän malli: R1200GSA

Käyntiongelmat

Viesti Kirjoittaja Harri »

Onhan noita, vaikka "tönäisy" ratkaisusi voi kyllä viitata ihan mekaaniseenkin vikaan, jos kaasu jää vähän kantamaan. Katsoppa ettei vaijeri ole tiukalla ja lämmetessä jätä kaasua päälle. Oikeasti uskon, että vialla on jotakin tekemistä anturin ja imuilman kotelon kanssa. Näin saksalaisten ja jenkkien nettisivuilla kirjoittelivat. Lueskelin aiheesta kiinnostuksesta, kun omassani jää satunnaisesti kierrokset kantamaan ja rauhoittuu vain uudelleen käynnistyksellä. Ymmärsin kirjoitusten perusteella, että nyt syksyllä on tullut/tulossa jokin ratkaisu ongelmaan. Ole yhteydessä huoltoon, niin pitäisi korjaus löytyä. Näin ainakin itse toivon.
petris
Viestit: 12
Liittynyt: 30 Heinä 2007 13:16

jatkoa

Viesti Kirjoittaja petris »

Joo, bemariin vaihdettiin huollossa tyhjäkäynti rele/suutin en tiedä ihan tarkkaan sekä päivitettiin boksin ohjelma. Em auttoi aika paljon mutta vika ei hävinnyt kokonaan.
Vastaa Viestiin