BMW kerho

Keskustelua aiheesta ja aiheen vierestä
r1200rt
Viestit: 26
Liittynyt: 09 Helmi 2006 13:09

BMW kerho

Viesti Kirjoittaja r1200rt »

BMW moottoripyöräkerho

Kerhomme virallistuu lähiaikoina ry:ksi. Nykyisessä toimikunnassa on eri osastojen edustajia hoitamassa heille tuttuja ja läheisiä asioita. Pekosen Jouni järjestelee mm. koulutustilaisuuksia ja vanhojen pyörien kokoontumisia ym, joita kerho tukee mahdollisuuksien mukaan. LT puolen harrastajat suunnittelevat heille kokoontumista, joka on mielestäni hieno asia, samoin GS kokoontuminen on vireillä tulevalle kesälle. BMW Kerho järjestää Kiteellä GS viikonlopun, joten tarjontaa on. Nyt herääkin kysymys? Olisiko mitään järkeä laajentaa toimikuntaa LT ja GS edustajilla, jolloin tapahtumien markkinointi olisi laajenpaa, esim. kerholehdessä, netin tapahtumakalenterissa ja MP-näyttelyssä. Näin kerho voisi olla apuna järjestelyissä.
BMW Moottoripyöräkerhon pj.

Reijo Nygård :idea:
Avatar
kamale
Viestit: 234
Liittynyt: 02 Touko 2006 20:25
Moottoripyörän malli: BMW R 1200 CL
Paikkakunta: ESPOO

BMW MP-Kerho

Viesti Kirjoittaja kamale »

Olis järkee, kaikkihan ajavat BMW:llä, vähän eri näköisillä ja erilaisella tekniikalla varustetuilla, mutta BMW:llä kuitenkin!
T. Kari Lehtinen :wink:
Avatar
hlpvu8
Viestit: 69
Liittynyt: 22 Helmi 2006 22:13
Moottoripyörän malli: R1200GS
Paikkakunta: Hartola beach residence

Viesti Kirjoittaja hlpvu8 »

Tottakai kannattaa mennä virran mukana. Jos ja kun LT ja GS porukat ovat tällä hetkellä aktiivisimpia, niin heidän on oltava myös hyvin edustettuina. Muussa tapauksessa toiminta näivettyy, tai ei ainakaan kasva luonnollisesti.
Pertsa, Free Artist of Life :-)
C-A-D
Viestit: 217
Liittynyt: 08 Maalis 2006 22:13
Moottoripyörän malli: K1200LT
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja C-A-D »

Hieman "lainsuojattomana" tässä kirjoitan. En nimittäin ole vuosiin kuulunut BMW-kerhoon. Syy eroamiseen / jäsenmaksun maksamatta jättämiseen oli se, että en kokenut henkilökohtaisesti tuosta itselleni olevan kovinkaan paljoa iloa. TUOLLOIN fiilikset olivat lähinnä sellaiset, että "hengetöntä menoa" pienellä sisäpiirillä. Ajat ovat tietty saattaneet muuttua paljonkin ja tilanne on ihan toinen tänä päivänä. Muuttunut varmaan olen minäkin.

Aina välillä olen sivusta seurannut tämän foorumin kirjoittelua. Epävirallisilla foorumeilla (Esim: .Org) on keskustelu huomattavasti vilkkaampaa ja väkikin tuntuu avoimemmalta ja spontaanisti aikaansaavemmalta. Ehkä siksi, että "yhdistys-/kerhotoiminnan" rutiineja ei ole sälytetty kenenkään pakkopullaksi. Kukaan ei odota "jonkun toisen" järjestävän. Spontaanisti syntyy erilaisia "yhden tai useammankin asian liikkeitä". Esimerkiksi tämä LT-äijien nettikeskustelun tuloksena virinnyt kokoontuminen, joka tänä vuonna on jo kansainvälinen.

Mitäkö tällä tajunnanvirralla ajan? No sitä, että taitaa tällainen yleinen "BMW-MP, r.y tai kerho olla aika ohut yhdistävä tekijä. Saattaa olla Supermoto- ja RT-, saati LT-kuskien arvomaailma ja keskustelun/puuhan aiheet aika erilaisia. Siksipä ehdotan kyllä, että te jotka kerhon tulevaisuutta mietitte, otatte jo kerhon rakennetta ja toimielimiä miettiessänne huomioon kovin erilaiset intressit. En oikein jaksa uskoa pelkän GS- tai LT-puuhahenkilön olevan riittävä. Mitä tuolla oikein haetaan? Yhtä yli-ihmistä, joka kokoaa kyseisellä tyypillä ajelevat jonkinlaiseksi epäviralliseksi verkostoksiko? Vaikuttaa aika näennäiseltä ja ohuelta yritykseltä. Kohtuuttomalta tuota yhtä "vetohenkilöä" kohtaan.

No joo. Minä en kerhoon (ainakaan toistaiseksi) kuulu, joten mielipiteeni tietysti ovat joutavia....
Avatar
kamale
Viestit: 234
Liittynyt: 02 Touko 2006 20:25
Moottoripyörän malli: BMW R 1200 CL
Paikkakunta: ESPOO

Viesti Kirjoittaja kamale »

Käsittääkseni jaos ajatus on juuri lähtenyt LT- , GS- ym. tahoilta!
Eikä tässä mitään yli-ihmistä haeta, kelpaa ihan tavallinen BMW -henkinen ihminen!
Meitähän todistetusti jo on olemassa!

Kari 8)
Vastaa Viestiin