Tankkilaukku

Luxury touring
Jysky
Viestit: 35
Liittynyt: 22 Helmi 2006 19:51
Moottoripyörän malli: K1200LT

Tankkilaukku

Viesti Kirjoittaja Jysky »

Minkäslaista tankkilaukkua käytätte LT:ssä? Vai käytättekö ollenkaan? Ei tarvitsis olla mikään jumbomalli, eiköhän noilla laukuilla selviä tavarankuljetuksesta. Mutta sen verran, että jotain kameraa tmv mahtuis. Ja karttatasku tietysti. Ei kai sitä minkään geepeeässän varassa reissuun uskalla....
reimaj
Viestit: 2
Liittynyt: 23 Maalis 2008 09:48

Re: Tankkilaukku

Viesti Kirjoittaja reimaj »

Ostin Lidlistä pienen tankkilaukun johon asensin hihnan. Hihna on sidottu radio/CD kanteen kiinni. Pussukkaan mahtuu kamera, varahanskat, kännykkä, aurinkolasit, sivutuoen alusta ym. pientä.
Karttalaukuksi ei sovellu kun on sen verran pieni. Ostin kun sain niin halvalla :lol:
pozo izquierdo
Viestit: 341
Liittynyt: 27 Helmi 2006 22:22
Moottoripyörän malli: K 1200 LT
Paikkakunta: Hyvinkää

Viesti Kirjoittaja pozo izquierdo »

Nuo LT:hen oikeasti sopivat tankkilaukut ovat aika kortilla - ainakin täältä Euroopasta hankittuna.
BMW:n oma on tietysti. Se on kuitenkin aika naurettava pikku läpyskä, johon ei kyllä mitään ihmeellistä kamereaa saa sopimaan. Tupakkiaski ja aurinkolasit kylläkin. Siinä on pinnassa kumminkin jonkin kokoinen karttatasku, johon taittelemalla saa jonniinlaisen kartan mahtumaan. (Mulla on sellainen joutilaana ja sopuhinnalla myytävänä...)

Sitten on rapakon takana yleisimmät tankkilaukut RKA ja Chicane. Viimeksi mainittuja hommattiin kimpassa viime vuonna kymmenkunta kappaletta. Tuossa muutamia kuvia:
http://picasaweb.google.com/pozoizquier ... ANETANKBAG
Kyseisiä laukkuja voisi varmaan tilata uudenkin kimpan, jos halukkaita löytyy. Ongelmana on vain se, että myyjän tavoittaminen on useimmiten sietämättömän hankalaa. Sähköposteihin tulee vastauksia jos tulee ja puheluihin ei tavallisesti vastata ollenkaan...Sinänsä suuri harmi, koska tuote on ainakin todella hyvä ja käytännöllinen.

RKA:n laukku on myös aika suosittu. Se on ehkä hieman "kolhompi" ja estää hansalokeroon pääsyn, mutta siinä on puolestaan kiinteä karttatasku, joka Chicanessa on erillinen lisävaruste.
http://www.rka-luggage.com/A08%20BMW/K1 ... 200LT.html

Ja sitten on tietysti lukematon määrä erilaisita muista tankilaukuista sävellettyjä sovelluksia (esim e.m. Lidlin laukku), joista niistäkin saa halutessaan ihan käypäisen kapineen.

t. pozo
LT:n parantelukuvia: https://mygoodoldlt.blogspot.com/
Amerikan reissublogi 2006: http://finnishcurvecowboys.blogspot.com/
Amerikan reissublogi 2010: http://finnstoccr3.blogspot.com/
Amerikan reissublogi 2011: http://finnstoccr2011.blogspot.com/
Vastaa Viestiin