RT:n takapyörän "klappi"

R-sarjan pyörät
Avatar
Ikkala
Viestit: 10
Liittynyt: 07 Marras 2007 21:41
Paikkakunta: Nurmo/Alavus

RT:n takapyörän "klappi"

Viesti Kirjoittaja Ikkala »

Tuossa mun R1100RT:ssä tuntuu olevan hivenen välystä takapyörässä kun kehältä sivuttain heiluttelee. Ei paljoa, silmällä liikettä tuskin huomaa mutta selvästi välyksen käteen tuntee. Onkohan tuo pieni välys tuommoisen yksipuolisen haarukan ominaisuus vai pitäisikö tässä nyt oikeasti alkaa huolestua? Laakeri ei mahda näissä vehkeissä mikään simppeli vaihdettava olla.

Itse perä kyllä pyörii nätisti ja ääneti, sen puoleen tuo laakerivika tuntuu vähän kaukaiselta. Eikä mittarissakaan ole kuin 83 tuhatta.
kaliffi
Viestit: 250
Liittynyt: 21 Helmi 2006 20:09

Ei kannata

Viesti Kirjoittaja kaliffi »

Ei maksa vaivaa lähteä varulta korjuuttamaan. Periaatteessa laakereissa on aina oltava pienenpieni välys. Jos perästä ei kuulu mitään erikoisia ääniä eikä öljyvuotoa ole niin ei muuta kuin kovaa ajoa. Oletko muuten kokeillut onko välys sama kylmänä ja kuumana?
Avatar
Ismo Vaara
Viestit: 2063
Liittynyt: 20 Helmi 2006 11:16
Paikkakunta: Mäntsälä
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ismo Vaara »

Silimät kiinni ja sekaan!
Avatar
Ikkala
Viestit: 10
Liittynyt: 07 Marras 2007 21:41
Paikkakunta: Nurmo/Alavus

Re: Ei kannata

Viesti Kirjoittaja Ikkala »

kaliffi kirjoitti:Ei maksa vaivaa lähteä varulta korjuuttamaan. Periaatteessa laakereissa on aina oltava pienenpieni välys. Jos perästä ei kuulu mitään erikoisia ääniä eikä öljyvuotoa ole niin ei muuta kuin kovaa ajoa. Oletko muuten kokeillut onko välys sama kylmänä ja kuumana?
Joo, hyvinpä tuo tuntuu pelaavan. Ei öljyvuotoja eikä klappi ole ainakaan lisääntynyt kuuden tonnin aikana. Kuumana ja kylmänä klappi on sama. Näyttää olevan ominaisuus eikä vika, taas kerran.... :?
Vastaa Viestiin