R 1100 RT lämpöistuin

R-sarjan pyörät
Kulkuri
Viestit: 105
Liittynyt: 17 Helmi 2006 23:01

R 1100 RT lämpöistuin

Viesti Kirjoittaja Kulkuri »

Keskiviikko aamuna lähdin Tromsösta Kilpisjärven kautta etelään kohti kotia. +3 ja kaatosade ja ylhäällä Storfjord:ssa -4 ja aavistus luntakin. Vanhan äijän takamus alkoi kaivata lämpöistuinta.

Kysymys kuuluukin, voisko joku kertoa kokemuksia RT:n lämpöistuimista (Baehr ym.), että onko investointi kannattavaa vai lisätäänkö vain vaatetusta.

Ja olisiko jollain mahdollisesti ylimääräiseksi jäänyt istuin, niin voisin harkita ostamista. Minulla on ylimääräinen istuin, mutta sen lähettäminen Saksaan ja palautus kestää ilmeisesti viikkoja ja tarvetta olisi vielä tämän syksyn ajoihin.

Tiedoista kiittäen:
Kulkuri
Avatar
HeikkiL
Viestit: 69
Liittynyt: 08 Marras 2006 21:06
Moottoripyörän malli: R100RT
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: R 1100 RT lämpöistuin

Viesti Kirjoittaja HeikkiL »

Ei kokemusta, mutta lämpöistuinlinkkivinkki. Myös ranskalaisella TopSaddleryllä (http://www.topsaddlery.com) on nykyään optiona lämmityselementit joko kuskille, vänkärille tai molemmille. Toimii myös yhdessä mahdollisten geelien kanssa. Lisähintaa penkkiin lämmityselementit tuovat 75 / 150 eur ja ovat samoja palikoita, mitä BMW:ssä käytetään (ainakin osista löytyy BMW-leimat).

RS:n penkille tuli optioilla (geelit ja lämmitys kuskille) rahteineen 373 eur ja kuten Baehrilla, satula lähetetään paikan päälle verhoiltavaksi. Itse tein tuon lähetyshomman hieman kiertäen eli ostin eBaystä K100RS:n penkin, jonka postitusosoitteeksi sitten annoin TopSaddleryn; ei tarvinnut erikseen Suomen kautta kierrättää.

Aikanaan hommasin V-Stromiini TopSaddleryn penkin ja se oli todella laadukas & mukava ja parannusta alkuperäiseen tuli roimasti.
Vastaa Viestiin