Jäseneksi BMW Moottoripyöräkerhoon voi liittyä jokainen toiminnastamme kiinnostunut BMW -(henkinen) motoristi.

 

Liittyminen on helppoa: 

Klikkaa ”Liity jäseneksi” -painikkeesta, täytä kaikki vaadittavat tiedot ja odota jäsenanomuksesi hyväksyntää. Hyväksymisestäsi tulee sinulle tieto sähköpostiin, jonka jälkeen pystyt aktivoimaan tilisi. Pyrimme käsittelemään hakemukset viikon kuluessa.

Huom! Liittyäksesi jäseneksi tarvitset toimivan sähköpostitilin!

Jos sinulla on kysyttävää jäseneksi liittymisestä, ota yhteyttä info@bmwmc.fi Näin saamme sinut pian rekisteriin.

 

Vuoden 2024 jäsenmaksu on 30€ + 5€ liittymismaksu. Laskutus tehdään sähköpostitse, jolloin saat pdf-laskun ja virtuaaliviivakoodin maksamiseen.

 

Jäsenkausi on kalenterivuosi ja jäsenmaksu aina 30€, riippumatta liittymisajankohdasta. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Erotaksesi kerhon jäsenyydestä tarvitsemme sinulta eroilmoituksen. Jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei ole eroilmoitus. 

Perhejäsenen vuosimaksu on 15€. Perhejäsen on samassa taloudessa asuva henkilö, Perhejäsen on täysivaltainen, joka saa ainoastaan sähköisen lehden.

HUOM! Laskut lähetetään suoraan jäsenjärjestelmästä. Jotkin sähköpostipalvelimet saattavat tulkita ne roskapostiksi (mm. Gmail). Tarkistathan roskapostikansiosi! Vuoden 2024 alusta otamme käyttöön 5€ laskutuslisän paperilaskuille.

 

BMW Moottoripyöräkerho ry noudattaa Henkilötietolakia (523/1999) 10 § (rekisteriseloste). Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn.