Ajokoulutus – BMW MC Club Rider Training

Asfaltti ja Adventure

Mitä enemmän kurveja sen hauskempaa moottoripyöräily on! Adventuressa se lienee pehmeät ja mutkaiset tiet!

Kaiken tämän hauskuuden takana on moottoripyörän kokonaisvaltainen hallinta. Niitä mm ovat oikeanlaiset ajolinjat, oikea ajoasento, oikea tilannenopeus sekä katse oikeaan paikkaan kohdistettuna.

Katso tästä lisää CITY kurssista

Ja tästä Adventure XTREME

Kurssilla keskitytään ennaltaehkäisemään tyypillisimpiä motoristien henkilövahinkoihin johtaneita tilanteita taajamassa ja maantiellä.

Teoria viedään käytäntöön turvallisessa harjoitteluympäristössä , niin radalla kuin radan ulkopuolellakin!

 

Kenelle?

Jokaiselle motoristille!  Koulutuksissa huomioimme erikseen ajokokemuksen ja jaamme kurssilaiset kokemuksen perusteella sopiviin ryhmiin. Näin jokainen saa parhaan mahdollisen hyödyn kurssista.

Katso tästä päivitetyt kurssikuvaukset!

 

Vuoden 2024 koulutusohjelma:  

Traffic Module 1 – CITY  – Riihimäki, 27.4.2024

Traffic Module 3 – Adventure LITE – Lammi, 4.5.2024

Traffic Module 2 – ROAD – Ahvenisto, 24.5.2024

Traffic Module 1 – CITY – Lievestuore, 25.5.2024

Traffic Module 1 – CITY – Rovaniemi, 25.5.2024

Traffic Module 4 – Adventure XTREME – Kokemäki, 15.6.2024

Traffic Module 4 – Adventure XTREME – Kokemäki, 16.6.2024

 

 

Ajantasaisin tieto kalenterista

CITY ja ROAD kurssien hinnat jäsenille 40€, muille 75€  

Adventure LITE 125€ ja Adventure XTREME 140€.

 

Ilmoittautumiset jäsenjärjestelmän kautta –> ”jäsensivulle” klikkaa “muokkaa omia tietojasi” ja pääset ilmoittautumaan tapahtumiin!

Ajoharjoittelusäännöt

Varaus- ja peruutusehdot

Koulutamme keskimäärin lähes 200 kerholaista BMW MC Club Rider kursseilla.  Koulutuspaikkoina toimivat mm Ahvenisto, Alastaro, Rovaniemi, Lievestuore, Riihimäki ja Vantaa.

Adventurekoulutuksissa luotamme Lammiin ja Kokemäkeen

 

Usein Kysytyt Kysymykset:

Uskallanko tulla kurssille mukaan? Ehdottomasti! Pärjäät varmasti! Ajoharjoittelutapahtumissa huomioidaan kaikki, eli tarvittaessa jaetaan useampiin koulutusryhmiin tason mukaan. Teorian kautta edetään ajoharjoittelu tehtäviin, niin tiedetään mihin on tarkoitus kiinnittää huomiota. Ajoharjoittelutapahtumissa kiinnitetään turvallisuuteen erityistä huomiota ja ennen kaikkea tapahtumat ovat mukavia päiviä hyvässä seurassa. Tervetuloa mukaan! 

Kuinka kurssille voi ilmoittautua? Ilmoittautuminen tapahtuu vain jäsenjärjestelmän kautta. Kouluttajille ei voi ilmoittautua.

Olen ilmoittatunut kurssille, mutta laskua ei ole tullut. Kurssi laskutetaan vasta sitten kun sen myyntiaika on loppunut, tyypillisesti viikkoa ennen tapahtumaa.  

Saako ottaa kerhoon kuulumattoman kaverin mukaan? Ensin paikat myydään kerholaisille, sitten mukaan pääsee kerholaisten kaverit. Ja jos tilaa jää, niin loput paikat vapautetaan yleiseen myyntiin. 

Saako koulutusryhmässä ohittaa setin aikana? Kyllä saa, vaikka se ei ole ajoharjoittelupäivän pääteema. Jokaisella radalla käydään kuljettajakokouksessa tarkkaan läpi rataetiketti ja kyseisen radan erityispiirteet. Sääntöjä rikkovan ajot päättyy nopeasti ilman valitusoikeutta.  

Mitataanko kursseilla äänet? Kyllä, Ahveniston Roadkurssilla äänet mitataan (95db). Lisätietoa Ahveniston sivuilta.

Millainen vakuutus tarvitaan? Jokainen ajaa omalla vastuullaan ja vakuutuksillaan. Varmista vakuutuksesi voimassaolo omasta vakuutusyhtiöstäsi. BMW Moottoripyöräkerho ry ei vastaa suoraan tai välillisesti mahdollisesti tapahtuvista vahingoista.