OLDTIMERS ESITTÄYTYY

 

BMW Moottoripyöräkerhon Oldtimers-ryhmä toimii valtakunnallisesti. Ryhmän tarkoituksena on yhdistää perinteisillä ja jo hieman vanhemmilla BMW-pyörillä ajavia kerholaisia järjestämällä yhteisiä tilaisuuksia, koulutusta ja kokoontumisia.

Oldtimers-henkisiä tapahtumia ovat alkukesästä järjestettävä 2V-kokoontuminen ja elokuussa pidettävä Paluu juurille ‑tapahtuma.

 Oldtimers on vuosia ottanut osaa Lahdessa toukokuun alussa järjestettävään Classic Motor Show’hun. Lahdessa olemme Classic-näyttelyjen teeman mukaisesti esitelleet vanhempaa BMW-moottoripyörämallistoa.

Oldtimers-hengen mukaisesti voimme sanoa, että ”ei ole väliä millä ajat, pääasia on että ajat”. Toisin sanoen Oldtimers-tapahtumiin saavat ottaa osaa kaikki samanhenkiset motoristit kulkineeseen katsomatta.

Vanhojen pyörien teknisten tietojen ja varaosien saannin vaikeuksia helpottaa aktiivinen keskinäinen avunanto, joka parhaiten toimii kerhon foorumin tai Facebook-ryhmän kautta. Kerho edistää jäsentensä BMW-tietämystä järjestämällä asiantuntijoiden pitämiä tilaisuuksia, kuten huoltokoulutuksia.

Tervetuloa mukaan harrastamaan vanhoja
BMW moottoripyöriä!