Aluetoiminta

BMW Moottoripyöräkerholla on koko maan kattava alueyhteyshenkilöverkosto. Alueyhteyshenkilöiltä saat tietoja oman alueesi tapahtumista, kerhoon liittymisestä ja yleensäkin kerhon toiminnasta

Aluetoimintaan voi sisältyä myös paikallisia ajopäiviä ja kuukausi- tai viikkotapaamisia. Ajokaudella alueella voidaan järjestää kokoontumisia tai ajeluita vaikkapa paikalliseen kahvilaan. Ajeluissa on hyvä muistaa turvallisen ajelun aakkoset. Voit tutustua niihin tästä linkistä!

Aluetapahtumiin ovat tervetulleita kaikki BMW Moottoripyöräkerhon jäsenet koko maasta. Jos et vielä ole kerhon jäsen, niin aluetapahtumissa voi myös helposti tutustua kerhon toimintaan – tule rohkeasti mukaan!

Aluetoiminta on syntynyt toimintaan vuonna 2017, osallistuvien jäsenten asuinpaikkakunnista. Verkostoa laajennetaan tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä nykyisiin alueyhteyshenkilöihin, mikäli sinua kiinnostaa järjestää toimintaa omalla paikkakunnallasi tai haluat osallistua jo aktiivisen alueen toimintaan. Aluetoiminnasta vastaa Mikael Toivanen mikael.toivanen(a)bmwmc.fi

Katso kalenterista ajantasaiset tapahtuma-ajat ja paikat!