Kerhon tapahtumakalenteri

Yleiset ohjeet ajotapahtumiin

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Pirkanmaa – viikkoajelu

Pirkanmaa – viikkoajelu

6 syyskuun, 2023 @ 17:00 - 21:00

Pirkanmaa ajaa keskiviikkoisin joka toinen parillinen viikko

Lähtö Biketeamin pihasta klo 17.00 ellei muuta kutsussa ilmoiteta.
Kutsu tulee aina sunnuntai-iltaisin per ajelu.

Lähtöpaikalle pyydetään saapumaan hyvissä ajoin ennen starttia, jotta jää aikaa sopia reitti, tauot, ajojärjestys, ym. käytännön asiat. Muista tankata ja muutenkin varmista pyöräsi ajokuntoisuus ennen kokoontumista.

Ajoiltoina ajetaan kahville jonnekin ja takaisin 150–350 km (kokonaiskesto 2–6 tuntia) kohteesta, tiestöstä sekä säätilasta riippuen. Varsinaista säävarausta ei ole, esim. sateen yllättäessä ajamme sateella. Matkat ajetaan aina mahdollisuuksien mukaan mutkateitä ja uusia reittejä ajellen, paluu mahdollisuuksien mukaan eri reittiä em. periaatetta noudattaen. Mukaan voi tulla myöskin reitin varrelta. Paluumatkalla voi halutessaan irrottautua ryhmästä ja ajaa nopeampaa/suorempaa tietä haluamaansa kohteeseen. Voit myöskin halutessasi saapua suoraan kohteelle. Matkat suuntautuvat mahdollisuuksien mukaan “uusiin” ja mielenkiintoisiin kohteisiin. Seuraavan ajokerran kohde ilmoitetaan hyvissä ajoin etukäteen ja niistä voidaan sopia yhdessä. Muutoksista tiedotetaan aina sähköpostitse.

Reitit ovat aina ajettavissa millä tahansa moottoripyörällä ja halutessaan myöskin matkustajan kanssa. Mikäli reitillä on soratieosuuksia, niin niiden ajettavuudesta informoidaan etukäteen. Ajokaudella järjestetään mahdollisesti myöskin sorapainotteisia ”gessuajeluja”, joista kerrotaan aina erikseen. Mahdollisuuksien mukaan järjestetään jonkin ajelun yhteydessä yhteiskokoontuminen jonkun/joidenkin lähimaakuntien BMW Moottoripyöräkerholaisten kanssa. Ajoiltoihin ei ole ennakkoilmoittautumista, ellei toisin mainita. Ajeluihin ovat tervetulleita kaikki BMW Moottoripyöräkerhon jäsenet.

Tiedot

Päivämäärä:
6 syyskuun, 2023
Aika:
17:00 - 21:00
Sarjat:
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Biketeam Pirkkala
Autokeskuksenkatu 12
Pirkkala, Pirkanmaa 33960 Suomi
+ Google Map